trakasti panel 01

trakasti panel 02Trakasti (rebrasti) akustični PVC paneli čine specifičan i prepoznatljiv detalj enterijera. Njihova primena u različitim nijansama naglašava enterijer prostora . Prirodni tonovi i materijali, postavljeni u simbiozi sa savremenim materijalima istovremeno upućuju na savremeno korišćenje prostora, ali i na uvek moderne arhitektonske detalje, koji prostor pretvaraju u dom.

Svaki element ima značenje koje utiče na to kako se osećamo i stvara opšte raspoloženje u prostoriji. Uloga trakastog zida u prostoriji – tiha i elegantna pozadina ili kulminacija sjaja. Bez obzira na izabrani izbor, Trakasti (rebrasti) akustični PVC paneli će pomoći da se postigne ono što je zamišljeno i daju prostoriji jedinstven enterijer.

Zahvaljujući materijalu i svojoj strukturi, paneli pomažu da se unutrašnjost zvučno izoluje i eliminiše odjek i eho u većim prostorijama.

Montiraju se pomoću lepka (silikona) ili šrafljenjem na potkonstrukciju

i lako se mogu iseći na željenu veličinu pomoću testere ili ubodne testere.


Trakasti (rebrasti) akustični PVC Paneli sa žljebovima obezbeđuju besprekornu završnu obradu sa čvrstim, nevidljivim spojevima
– Instalirajte na zidove i plafone
– Odlična izolacija i zvučna izolacija
– Brza instalacija
– Može se instalirati horizontalno i/ili vertikalno
– Lagana
– Praktično bez održavanja površina koja se čisti brisanjem

Pre ugradnje Trakastih (rebrasti) panal treba ostaviti u prostoriji u kojoj će se postavljati kako bi se aklimatizovali na sobnu temperaturu.