zidne obloge 01Zidne obloge - PVC Lamperija

 

Transformacija prostora sa stilom

Zidne obloge su višenamenski elementi dizajna koji donose novu dimenziju prostoru, bilo da se radi o unapređenju estetike prostorije, poboljšanju izolacije ili jednostavnoj zaštiti zidova od oštećenja. Zidne obloge, PVC lamperija nude široku paletu mogućnosti za personalizaciju prostora. Zidne PVC obloge omogućavaju neograničenu kreativnost pri uređenju enterijera. Ovi materijali ne samo da donose estetsku vrednost, već i dobru funkcionalnost.

 

Dekorativna PVC lamperija je vodootporna i veoma laka za čišćenje i održavanje. Idealna je za oblaganje zidova i plafona u dnevnim i spavaćim sobama, hodnicima, kupatilima, toaletima, kuhinjama, podrumima, garažama, šupama, radionicama, magacinima i svim drugim životnim prostorima.
Dekorativna PVC lamperija, za razliku od obične lamperije, estetski nudi veliki broj različitih dekoracija i paleta boja, počevši od vernih imitacija drvenih dezena, cvetnih dezena, do različitih grafičkih rešenja sa interesantnim vizuelnim efektima poput hologramskih efekata.

Zabavna brza i jednostavna ugradnja dekorativne PVC lamperije je savršena zamena oblaganju zidova tapetama ili drvetom.
Oblaganje PVC lamperijom je odlično rešenje za završnu obradu zidova i u vlažnim zonama.
Postojanost površinskog sloja PVC lamperije na temperaturne uticaje, i do 60°C, nameće dekorativnu PVC lamperiju kao odlično rešenje za ugradnju u kupatila i kuhinje.
Dekorativna PVC lamperija se može koristiti kao plafonska obloga, uglavnom u vlažnim prostorijama, zbog njenih vodootpornih osobina. Neće se razdvajati (bubriti) niti apsorbovati vodu, što je čini idealnim plafonom za upotrebu u kupatilima i kuhinjama. Za više informacija i internet prodaju, posetite našu stranicu klikom na www.mas-promet.com.

zidne obloge 02

 

Efikasna zaštita zidova

 

Zidne obloge, PVC lamperija, služe kao zaštita od svakodnevnih oštećenja, ogrebotina, udaraca, vlage. Dobro odabrane zidne obloge mogu drastično promenuti atmosferu prostora , od klasičnih rustičnih koje stvaraju prijatnu i toplu atmosferu, do modernih minimalističnih koje doprinose modernom šiku. Mogućnosti su gotovo neograničene , tekstura i nijanse su faktori koji doprinose estetskom doživljaju prostora.