DEKORATIVNA PVC LAMPERIJA (ZIDNE OBLOGE)

U POTRAZI STE ZA ALTERNATIVNIM OBLOGAMA ZA ZIDOVE I PLAFONE?

 

Za više informacija (izgled PVC lamperije sa cenama), posetite naše stranice klikom na link ispod:

DEKORATIVNA PVC LAMPERIJA (WEB SHOP)

PVC LAMPERIJA LE GRAN (WEB SHOP)

PVC LAMPERIJA LUXURY 100mm (WEB SHOP)

 

Dekorativna PVC lamperija (zidne obloge) je vodootporna i veoma laka za čišćenje i održavanje. Idealna za oblaganje zidova i plafona u dnevnim i spavaćim sobama, hodnicima, kupatilima, toaletima, kuhinjama, podrumima, garažama i svim drugim životnim prostorima.Dekorativna PVC lamperija (zidne obloge) za razliku od drvene lamperije estetski nudi neograničen broj različitih dekoracija i paleta boja. Počev od verne imitacije drvenih dezena, cvetnih dezena i različitih grafičkih rešenja sa interesantnim vizuelnim efektima poput hologramskih efekata.
Zabavna brza i jednostavna ugradnja dekorativne PVC lamperije je savršena zamena oblaganju zidova tapetama ili drvetom. Oblaganje PVC lamperijom je odlično rešenje za završnu obradu zidova u vlažnim zonama.
Postojanost površinskog sloja PVC lamperije na temperaturne uticaje i do 60°C nameće dekorativnu PVC lamperiju kao odlično rešenje za ugradnju u kupatila i kuhinje. Dekorativna PVC lamperija se može koristiti kao plafonska obloga, uglavnom u vlažnim prostorijama zbog njenih vodootpornih osobina. PVC lamperija se neće razdvajati (bubriti) niti apsorbovati vodu, što je čini idealnim plafonom za upotrebu u kupatilima i kuhinjama.

121314